Agent de fermentare pentru copt

Biovegan
6,38 Lei

Greutate-: 20

Unitate De Masura: g

In stoc
Limita stoc
- +
Adauga in Cos
Cod Produs: BG-14102 Ai nevoie de ajutor? 0731.333.322
Adauga la Wishlist Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

amidon de porumb*, cultura starter

*provin din agricultura ecologica

Coaceti paine fara drojdie!

Cu fermentul pentru copt puteti coace fara drojdie painea dumneavoastra vegana si veti obtine astfel un gust natural, fin, dar si aromat.


Mod de preparare si ingrediente: 1 plic de ferment pentru copt Biovegan, 550 g faina integrala, 1 lingurita sare de mare, 500 ml apa calduta. Recomandare: cel mai bine se potriveste faina de grau sau cea de alac (nu folositi secara). 1. Intr-un recipient mai inalt si ingust puneti 350 ml apa calduta si varsati incet continutul unui plic in timp ce amestecati cu telul. Apoi adaugati cu o lingura de lemn (nu din metal) 300 g faina integrala si amestecati bine si uniform, iar la urma presarati niste faina integrala deasupra. Acoperiti bine recipientul si inveliti-l cu prosoape intr-o punga de plastic (efect termic), iar apoi asezati-l intr-un loc constant de cald la o temperatura de 30 – 35 °C (verificati cu termometrul) timp de aprox. 12 ore. 2. Adaugati inca 150 ml apa calduta in compozitie, apoi amestecati 150 g faina integrala si presarati niste faina si deasupra. Acoperiti din nou, impachetati bine si lasati compozitia intr-un loc cald (30 – 35 °C) timp de aprox. 5 -8 ore. Aluatul ar trebuie sa creasca acum cu jumatate din volumul sau. 3. In continuare adaugati 100 g faina integrala si o lingurita de sare de mare si amestecati bine, apoi asezati compozitia intr-o tava unsa in prealabil si tapetata cu faina. Acoperiti din nou, impachetati bine si lasati la dospit intr-un loc cu temperatura constanta (30 – 35 °C) timp de 2 ore. 4. Apoi puneti painea in cuptorul preincalzit la 180° C si lasati-o 60 minute la copt. 5. Rasturnati painea din forma pe un gratar pentru a se raci. Este im portanta respectarea stricta a instructiunilor referitoare la timp si temperatura.


Sfatul lui Käthe: In faza a 3-a adaugati niste seminte de floarea soarelui si de dovleac sau condimente pentru paine.

Fara Zahar Adaugat: nu

Vegan: da

Scrie un review


Suport clienti L-V (9:00-18:00)

0731.333.322 contact@hellobio.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!

A fost sters din wishlist!