32,66 Lei

Gustarea ideala pentru foarte multe persoane. Este savuros, sățios și conține extrem de multe substanțe nutritive. Poate fi consumat separat sau alături de fructe uscate, migdale si alte alimente sănătoase. Specialistii nutritionisti recomanda un consum zilnic moderat, de maximum 18 nuci.

In stoc
Limita stoc
- +
Adauga in Cos
Cod Produs: 3800225470568 Ai nevoie de ajutor? 0731.333.322
Adauga la Wishlist Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (1)

Descriere: Nucile de caju sunt cultivate încă din secolul al XVI-lea și sunt apreciate pentru numeroasele beneficii pe care le au asupra sănătății, pentru conținutul bogat în vitamine și minerale și pentru gustul lor plăcut, ușor dulceag. Sunt o gustare rapidă și sățioasă, pot fi integrate în alimentația de zi cu zi și preparate în diverse moduri. Continutul ridicat de acizi grasi esentiali le fac ideale pentru a preveni bolile cardiovasculare, precum si pentru a mentine un nivel optim al colesterolului. Cateva nuci consumate pe zi va ajuta la mentinerea unei sanatati de fier, fiind bogate si in antioxidanti.

Conținut de vitamine si minerale: Caju are o cantitate considerabilă de grăsimi sănătoase, de vitamine (complexul de vitamine B, vitamina C și E) și minerale (calciu, magneziu, fier, zinc, fosfor, potasiu, mangan, cupru). Conține acizii grași Omega 3, Omega 6 și Omega 9.

Beneficii: Nucile caju au un aport caloric destul de redus, fiind recomandate ca gustare sau supliment în dietele de slăbire, dar consumate cu moderatie. Fortifică sistemul imunitar, reduce riscul apariției anemiei, reduce colesterolul și este benefic pentru vedere. Contribuie la întărirea sistemului cardiovascular și la prevenirea afecțiunilor cardiovasculare, precum ateroscleroza și infarctul miocardic.
Mai mult, stimulează metabolismul, reduce riscul apariției cancerului, diabetului sau obezității. De asemenea, datorită conținutului ridicat de vitamina B1, cajuul contribuie la sănătatea sistemului nervos, având un efect pozitiv asupra stării fizicie și psihice. Ajută la buna funcționare a sistemului digestiv, calmează durerile dentare postoperatorii, conține antioxidanți care ajută organismul în lupta cu radicalii liberi, previne formarea pietrlor la vezica biliară și are un rol important în controlul greutățiii.
Caju ajută și la menținerea funcției de coagulare a sângelui în parametri normali și la menținerea frumuseții și sănătății pielii.

Mod de consum: Cel mai indicat este consumul în stare crudă, fiind adesea recomandat pentru gustările dintre mese, unde poate fi servit alături de fructe uscate, nuci, alune, migdale sau diverse semnițe. Se poate adăuga în salate de fructe sau legume și în deserturi. Se pot de asemenea prepara lapte, unt și brânză de caju.

Mod de depozitare: Se depozitează la loc uscat și răcoros. 

Ambalaj: pungă

Gramaj: 200g

Produs certificat bio.

 

Achizitie verificata

Georgiana,

Extraordinar de gustoase! Super calitate, merg excelent in salate si combinate cu iaurt si seminte de chia! Recomand!

A fost util acest review?

Scrie un review


Suport clienti L-V (9:00-18:00)

0731.333.322 contact@hellobio.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!

A fost sters din wishlist!