Inghetata de vanilie pudra bio

Biovegan
14,72 Lei

Gramaj: 77

Unitate De Masura: g

In stoc
Limita stoc
- +
Adauga in Cos
Cod Produs: BG-23504 Ai nevoie de ajutor? 0731.333.322 / 0787.232.833
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

zahar pudra*, sirop de glucoza*, inulina*, agent de ingrosare: pectina, vanilie macinata* 0,7% agent de ingrosare: faina din boabe de guar*, xantan, faina din samburi de roscove*).

*provine din agricultura ecologic

Cu o reteta imbunatatita de inghetata de vanilie Biovegan, obtineti cea mai buna inghetata de vanilie cu bauturi si crema de soia sau lapte. Cu vanilie de bourbon nobila - fara arome, extracte sau grasimi adaugate. Pur si simplu utilizati mixerul pentru a amesteca lichidul cu continutul plicului, timp de numai 3 minute chiar si fara o masina de inghetata. Inghetata delicioasa preparata in doar 3 minute - fara gheata!

Preparare fara masina de inghetata: Pentru a obtine o inghetata vegetariana amestecati 150 ml bautura rece din soia si 100 ml crema de soia. Sau 250 ml lapte rece integral (omogenizat, cu cel putin 3,5% continut de grasime). Se folosesc doar lichide foarte reci (cu temperatura intre 3°C si 6°C).

Sfat: Pastrati bautura din soia / crema de soia sau cutia de lapte aprox. 30 minute la congelator inainte de utilizare.


Preparare:
1. Se masoara lichidul rece si se toarna intr-un pahar inalt (de aprox. 1,5 l).
2. Lichidul se bate cu un blenderul de mana pe treapta mica timp de ½ minut, astfel incat volumul acestui sa creasca de patru ori (varianta din soia, volum mai scazut). Daca lichidul nu ajunge la volumul acesta, inseamna ca nu a fost suficient de rece.
3. Se opreste blenderul, se adauga continutul plicului in spuma si se omogenizeaza scurt folosind din nou treapta mica a blenderului. Dupa 1 minut utilizati treapta medie, iar dupa inca 1 minut continuati sa bateti compozitia pe treapta cea mai inalta a blenderului pana obtineti o spuma fina, cremoasa.
4. Pentru creatii proprii puteti adauga dupa gust ingrediente in spuma si sa le amestecati usor cu o lingura.
5. Puneti spuma de inghetata intr-un recipient, inchideti-l si pastrati-l la congelator la cel putin
– 18 °C pentru 6 – 8 ore.
Lasati inghetata sa se dezghete putin inainte de a o consuma.

Stim ca este important pentru tine ca informatiile si imaginile de pe aceasta pagina sa fie corecte si actuale, insa exista situatii in care producatorul realizeaza modificari legatee de ambalajul si specificatiile produsului fara a ne anunta in prealabil. Daca ai intrebari legate de produsele primite, nu ezita sa ne suni la unul dintre numerele de telefon afisate pe site.

Fara Zahar Adaugat: nu

Vegan: da

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti L-V: 09:00 - 18:00

0731.333.322 0787.232.833 contact@hellobio.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!