Laptele de cocos este un lichid obtinut prin prelucrarea pulpei nucii de cocos. Este un produs 100% natural ce poate fi folosit atat in gastronomie cat si in cosmetica.
Descriere generala
Laptele de cocos are valori nutritive exceptionale si este considerat cea mai buna sursa de grasimi saturate. Este un bun inlocuitor pentru produsele lactate putand fi utilizat atat de catre vegetarieni cat si de catre cei care tin post.
Ingrediente
apa, cocos 60%, stabilizator guma de guar
Produsul NU contine gluten.
Provenienta materie prime
Laptele de cocos se obtine in urma proceselor de prelucrare ale pulpei nucii de cocos.
Continut de vitamine si mineral
Laptele de cocos contine o gama larga de vitamine si minerale cum ar fi: seleniu, sodiu, magneziu, fosfor, fier, cupru, vitaminele B1, B3, B5 , C si E.
Beneficii si utilizari
Laptele de cocos ajuta in tratarea anemiei, imbunatateste sistemul imunitar si ajuta la mentinerea sanatatii inimii.
Trateaza matreata, hidrateaza pielea, ajuta la ameliorarea senzatiei de mancarime, diminueaza ridurile si regenereaza pielea imbatranita si ridata.
Cum se poate consuma
Laptele de cocos este folosit in special in bucatariile orientale pentru prepararea unor sosuri si a unor produse de patiserie.
Poate fi consumat si ca atare fiind benefic pentru sistemul imunitar.
Informatii nutritionale
Continut de grasime 17%
Mod de pastrare
Laptele de cocos se poate pastra in frigider pana la 6 zile de la deschiderea ambalajului, sau in congelator maxim 3 luni de zile.
Alergeni
Nuca de cocos
Ambalaj
Produsul este ambalat in recipient de 200 ml.
Oli,
Dulce si bun!
RaspundeA fost util acest review?