Alternativa vegana la laptele condensat, din doar 2 ingrediente bio: lapte de cocos, si zahar din trestie. Poate fi folosit cu succes in toate preparatele de patiserie si nu numai.
Gramaj: 210
Nuca de cocos este originară din Asia și India. Acest fruct conține numeroase vitamine și minerale care au beneficii pe termen lung pentru sănătatea organismului, precum și pentru aspectul exterior.
Ingrediente: lapte de cocos* 73%, zahar din trestie*.
*ingrediente din agricultura ecologica
Beneficii:
• Conține în vitamine (complexul de vitamine B, vitamina C și E) și minerale (fier, seleniu, sodiu, calciu, magneziu, fosfor).
• Este benefică pentru sănătatea părului și a pielii.
• Ajută la formarea celulelor roșii în sânge și la restructurarea și repararea țesuturilor.
• Întăreaște sistemul imunitar.
• Conține acizi grași saturați care ajută la buna funcționare a tranzitului intestinal.
• Este o importantă sursă de energie pentru organism.
• Previne constipația și este și un remediu pentru stările neplăcute cauzate de consumul de alcool
Valori nutriționale / 100 g:
Energie 1636kj/391kcal
Grăsimi 25.1 g
din care saturate 23.3 g
Carbohidrați 36 g
din care zaharuri 35 g
Fibre 1 g
Proteine 5.3 g
Sare 0,07 g
Ambalaj: cutie metal.
Produs certificat ecologic
210ml
Comparare
Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.
A fost adaugat la favorite!
Larisa,
Se prepara foarte bine si da o aroma puternica de cocos! L-am folosit la prajituri si au iesit delicioase
RaspundeA fost util acest review?