Mixul de pâine rapidă cu condimente fără gluten este un produs care te va ajuta să îți prepari rapid și cu ușurință propria pâine, din ingrediente oragince și nutritive. Nimic nu se compară cu preparatele de casă, nu-i așa?
Gramaj: 500
Unitate De Masura: g
Descriere: Dacă duci o viață activă și ești mereu ocupat, asta nu înseamnă că nu poți duce un stil viață sănătos, cu o alimentație echilibrată. Este recomandat să mănânci cât mai multe mâncăruri preparate în casă, însă știm cât de dificil este să îți aloci timpul necesar pentru a găti corespunzător. Noi îți punem la dispoziție un produs care te va ajuta in acest sens: mixul pentru prepararea rapidă a pâinii, care conține ingrediente 100% naturale, cu un conținut nutritiv bogat. Painea se pregateste in 60 de minute - fara drojdie. Se adauga doar apa. Rezulta aproximativ 850 g de paine.
Ingrediente: faina integrala de orez* 34%, amidon de porumb*, fulgi de orez* integrali 20%, faina de teff* integrala, maia de hrisca*(faina de hrisca*, faina de quinoa*, culturi starter), faina integrala de hrisca*, agent de ingrosare: faina de seminte de roscove*, amestec de condimente* macinate 2% (coriandru*, chimen*, fenicul*), praf de copt (agent de dospire: bicarbonat de sodiu, acidifianti: monotartrat de potasiu, amidon de porumb*), sare de mare, agent de ingrosare: guma de xantan
*provin din agricultura ecologica
Conținut și beneficii: Făina din orez, ingredientul principal al mixului, are un conținut ridicat de proteine, fibre, vitamine (vitamina E, B1, B3, B5, B8 ȘI B9) și minerale (calciu, fier, magneziu, fosfor, potasiu, zinc, sleniu). Conținutul de antioxidanți ajută organismul în lupta împotriva radicalilor liberi și previne îmbătrânirea prematură. De asemenea, conține carbohidrați complecși care stabilizează glicemia și previn diabetul, stimulează metabolismul și digestia și scad colesterolul. Amidonul de porumb din acest mix este o sursă bogată de carbohidrați lenți, care nu duc la creșterea nivelului de zahar din sânge. Ajută de asemenea la reducerea riscului de hipogligemie și boli cardio-vasculare. Întărește sistemul imunitar, ajută masa musculară, împiedică absorbția colesterolului și apariția inflamațiilor în organism și saturează celulele nervoase. Acest produs nu conține gluten și poate fi consumat de persoanele care suferă de boala celica.
Mod de preparare: Mixul de coacere pentru paine rapidă fără gluten, cu condimente, se poate prepara atât în modul obșnuit, cât și la mașina de pâine.
1. Se incalzeste cuptorul la partea de sus si cea de jos la 225*C.
2. Se toarna amestecul din ambalaj intr-un vas, cu 500ml apa calduta si se amesteca bine.
3. Nu se lasa la dospit.
4. Aluatul rezultat se toarna imediat intr-o tava, care in prealabil a fost unsa, cu dimensiunea de 25cmx10cm.
5.Se stropeste cu apa pe deasupra dupa care se unge aluatul cu ulei, cu ajutorul unei pensule.Se unge un cutit cu ulei si se face o crestatura in mijlocul painii.
6. Se introduce tava in cuptorul incalzit si se lasa la copt 50 - 60 min.
7. Dupa ce se scoate din cuptor, se aseaza pe un gratar si se lasa sa se raceasca.
Timp de preparere: 60 de minute. Rezultă: aproximatic 850 g de pâine. Nu se adaugă drojdie, doar apă.
Gramaj: 500g
Produs certificat bio.
Stim ca este important pentru tine ca informatiile si imaginile de pe aceasta pagina sa fie corecte si actuale, insa exista situatii in care producatorul realizeaza modificari legatee de ambalajul si specificatiile produsului fara a ne anunta in prealabil. Daca ai intrebari legate de produsele primite, nu ezita sa ne suni la unul dintre numerele de telefon afisate pe site.
Fara Zahar Adaugat: da
Vegan: da
Maria,
A iesit o paine foarte, foarte buna. Voi mai cumpara cu siguranta!
RaspundeA fost util acest review?