Gramaj: 300
Produs original japonez.
Miso este o pasta din soia fermentata, folosita de peste 1300 de ani in Japonia pentru proprietatile sale culinare si nutritive.
Pasta Shiro Miso este o pasta tanara de soia, cu un gust usor, aproape dulce.
Utilizare: pasta shiro miso se poate folosi ca aditiv in toate felurile de mancare, pentru a le da savoare: in supe, mancaruri de legume, in creme tartinabile, pateuri, sosuri, etc.
Ingrediente: orez* 63%, soia* 24%, apa, sare de mare 6,3%, A. Oryzae.
*din agricultura ecologica
Tara de origine: Japonia
Produs certificat ecologic
300g
Stim ca este important pentru tine ca informatiile si imaginile de pe aceasta pagina sa fie corecte si actuale, insa exista situatii in care producatorul realizeaza modificari legate de ambalajul si specificatiile produsului fara a ne anunta in prealabil. Daca ai intrebari legat de produsele primite, nu ezita sa ne suni la unul dintre numerele de telefon afisate pe site.
Comparare
Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.
A fost adaugat la favorite!