Un inlocuitor minunat pentru zahar. Folosit cu succes la bauturi dar si ca topping pentru clatite.
Descriere generala: Siropul de agave este o alternativa fantastica la zaharul procesat, avand un indice glicemic extrem de scazut. Mai este cunoscut și sub numele de nectar de agave, utilizat atât pentru gătit, cât și pentru îndulcirea băuturilor. Provine din plante suculente, care cresc in climat cald, in special in sud-vestul Statelor Unite si Mexic.
Ingrediente: extras de agava*
*produs certificat bio
Continut de vitamine si minerale: Printre calitatile nutritionale pe care le are, regăsim vitamine precum B, C, D si E, plus o multime de minerale. Este și bogat în calciu.
Beneficii si utilizari: Multumita indicelui glicemic redus, siropul de agave normalizeaza nivelul de insulina si nu prezinta risc de aparitie a cariilor, spre deosebire de zaharul obisnuit. Poate fi folosit la indulcirea cafelei, a ceaiului sau a prajiturilor sau poate fi consumat ca atare. Potrivit și pentru asezonarea preparatelor de patiserie, a dulciurilor si a preparatelor pe baza de fructe.
Ambalaj: Produsul este ambalat in sticla de 250ml. Se recomanda depozitarea la loc uscat si racoros.
Produsul este certificat ecologic.
Comparare
Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.
A fost adaugat la favorite!
Cristina,
Foarte bun!
RaspundeA fost util acest review?