Gramaj: 250
Unitate De Masura: ml
apa, BOABE DE SOIA* 45%,sare de mare, ferment:koji, shochu*(apa, orez*, sare, ferment koji).
*ingredientele provin din agricultura ecologica.
Acest sos de soia este obtinut din ingrediente naturale printr-un proces traditional de fabricare de peste un an si jumatate de maturizare in butoaiele din lemn de cedru. Se foloseste pentru sosuri, dressing-uri si de gust pentru preparate la tigaie.
Initial, Tamari este un produs secundar traditional, creat in timpul productiei de Hatcho Miso. Datorita cererii mari, Tamari a fost produs mult timp, in abordarea directa a sosului de soia fermentat in mod natural. Cu toate ca Tamari este asemanator cu aspectul si gustul lui Shoyu, este mai puternic in aroma, deoarece este facut in intregime din soia si sarea marina.
Stim ca este important pentru tine ca informatiile si imaginile de pe aceasta pagina sa fie corecte si actuale, insa exista situatii in care producatorul realizeaza modificari legatee de ambalajul si specificatiile produsului fara a ne anunta in prealabil. Daca ai intrebari legate de produsele primite, nu ezita sa ne suni la unul dintre numerele de telefon afisate pe site.
Fara Zahar Adaugat: nu
Vegan: da
Scrie un review
Review-ul a fost trimis cu succes.