Unt de cacao nerafinat, adecvat pentru pentru prepararea produselor de patiserie, cofetarie.
Este obţinut prin presarea la rece a boabelor de cacao urmat de filtrarea mecanică a acesteia. Untul de cacao are o culoare gălbuie, cu aromă şi gust de specific.
Componenţi principali: acid stearic, acid oleic, acid palmitic, acid linoleic, polifenoli, teobromină, tocoferoli, tocotrineoli, squalene, fitosteroli.
Untul de cacao este solid la temperatura camerei, se topeşte la peste 35°C.
Se poate folosi pentru prepararea produselor de patiserie, cofetarie.
INGREDIENTE: unt de cacao crud. (Theobroma cacao)
Stim ca este important pentru tine ca informatiile si imaginile de pe aceasta pagina sa fie corecte si actuale, insa exista situatii in care producatorul realizeaza modificari legate de ambalajul si specificatiile produsului fara a ne anunta in prealabil. Daca ai intrebari legat de produsele primite, nu ezita sa ne suni la unul dintre numerele de telefon afisate pe site.
Comparare
Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.
A fost adaugat la favorite!