Masline Bio negre, vidate, Elisti, 250g

Elisti
-15% nou
18,00 Lei   15,30 Lei
Un produs delicios, o calitate exceptionala. Pentru iubitorii maslinelor negre, un sortiment ce nu trebuie ratat.
In stoc
Limita stoc
- +
Adauga in Cos
Cod Produs: 19-0103 Ai nevoie de ajutor? 0731.333.322
Adauga la Wishlist Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Savoarea Greciei la fiecare degustare! Maslinele BIO negre in saramura sunt un produs delicios, ce poate fi consumat la micul dejun sau poate fi unul dintre ingredientele unei retete savuroase de vara. 

Maslinele au fost produse de fermieri cu experienta in domeniu, care stiu ca tanjesti mereu dupa gustul maslinelor grecesti din momentul in care le-ai incercat. Secretul gustului acestor masline? Clima mediteraneana temperata a regiunii, altitudinea ideala la care este cultivat terenul, distanta marii combinata cu o temperatura medie anuala de 16,5 grade Celsius. Toti acesti factori ajuta pomii din acest soi sa creasca si asigura o proportie echilibrata de nutrienti care fac acest soi unic. Sortimentele de masline produse de Sylis Olive sunt verzi, verzi organice, negre, negre organic, Kalamon, umplut, feliat si jumatati.

Ingrediente: Ingrediente: masline negre*, apa, sare de mare, regulator de aciditate (acid lactic). *
100% din agricultura ecologica.

Valori nutritionale/100g:
Valoare energetica 995kj / 242kcal
Grasimi: 25,1g din care acizi grasi saturati 3,45g; carbohidrati: 1g din care zahar 0g; fibre: 4,4g; proteine: 1,5g; sare: 4,7g.


Continutul de vitamine si minerale:
Vitamina E: alimentele vegetale bogate in grasimi contin, de obicei, cantitati mari de acest puternic antioxidant.
Fier: maslinele sunt o buna sursa de fier, element esential pentru ca celulele rosii din sange sa transporte oxigenul 
Cupru: acest mineral esential lipseste adesea din dieta tipica occidentala, iar dificienta poate creste riscul de boli de inima 
Calciu: cel mai abundent mineral din corpul tau, calciul este esential pentru functionarea oaselor, muschilor si nervilor 
Sodiu: majoritatea maslinelor contin cantitati mari de sodiu, deoarece sunt ambalate in saramura sau apa sarata.

Fara conservanti. A se pastra in loc racoros si uscat. Dupa deschidere a se pastra in frigider si a se consuma in maximum 10 zile.

Reteta: Pui cacciatore cu ardei rosu si masline 

Timp de preparare: 2 ore + inghetare
Portii: 6
Dificultate: usor

Informatii nutritionale:
382 kcal 
18,8 g grasimi 
4,6 g grasimi saturate 
11,2 g carbohidrati 
4,7 g fibre 
30,1 g proteine 
0,5 g sare 

Acest preparat italian de vara este usor de preparat, are un continut redus de calorii si este, de asemenea, fara gluten. Reteta se poate injumatati usor daca doresti portii doar pentru 3-4 persoane.

Ingrediente
12 pulpe de pui 
Ulei de masline pentru prajit
2 cepe tocate marunt
4 catei de usturoi, zdrobiti
800 g rosii decojite si taiate sau 2 x 400 g conserva de rosii
2 ardei rosi, feliati
2 crengute rozmarin
300 ml vin rosu
120 g masline negre
o mana de busuioc

Mod de preparare
Pasul 1
Condimenteaza pulpele de pui. Incalzeste uleiul de masline intr-o tigaie mare si prajeste puiul pe ambele parti pana cand se rumeneste, aproximativ 10 minute. Ia bucatile de pui din tigaie si aseaza-le pe o farfurie. Scurge putin din grasime, adauga ceapa si usturoiul si prajeste timp de 8 minute la foc mic, pana cand ceapa se inmoaie. Adauga rosiile, ardeii si rozmarinul si lasa la fiert inca 10 minute pana cand rosiile se descompun. Se adauga vinul si se fierbe timp de 20-30 de minute pana se ingroasa si devine un sos bogat. Adauga un strop de apa daca sosul devine prea gros. Incalzeste cuptorul la 190°C.
Pasul 2
Amesteca maslinele prin sos, apoi adauga puiul inapoi in tigaie. Daca bucatile nu au loc intr-un singur strat, pune sosul si puiul intr-un vas pentru cuptor. Lasa preparatul la cuptor pentru 30-40 de minute sau pana cand carnea se indeparteaza usor de pe os. Lasa preparatul sa se raceasca la temperatura camerei, apoi il poti pune in caserole individuale pentru congelator sau, daca doresti, poti congela intregul, dar trebuie sa-l acoperi cu folie.
Pasul 3
Pentru a reincalzi, lasa preparatul sa se dezghete peste noapte la frigider. Incalzeste cuptorul la 180°C. Pune-l intr-o farfurie rezistenta la cuptor (adauga un alt strop de apa daca sosul s-a ingrosat prea mult cand s-a racit) si gateste-l timp de 30-40 de minute, pana cand este fierbinte. Adauga putin busuioc, iar pentru garnitura poti consuma paste sau cartofi.
Observatii: toarna un ibric de apa clocotita peste rosii, intr-un bol mare, pentru a le decoji. Asteapta timp de 30 de secunde - 1 minut pana cand coaja s-a descompus. Dupa scurgere si racire, rosiile se vor decoji usor.

Istoria Brandului “Stylis Olive Producers Cooperative”
Fondata in 1949, Cooperativa Producatorilor "Stylis Olive" este localizata in zona industriala din Lamia, Grecia Centrala. In ultimii ani, Stylis Olive a devenit cel mai de succes lant din Grecia, cu 1600 de membri-producatori inregistrati. Activitatea cooperativei consta in productie, ambalare si exportul maslinelor, oferind membrilor Stylis Olive sansa de a aduce pe piata produse calitative, competitive si asigurand accesul la informatii si servicii de calitate. Stylis Olive Producers Cooperative este astazi unul dintre cele mai vechi lanturi din industria maslinelor, cu o frumoasa si bogata mostenire in acest domeniu. 


 

Gramaj: 250 g

Produs in: Grecia

Scrie un review


Suport clienti L-V (9:00-18:00)

0731.333.322 contact@hellobio.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!

A fost sters din wishlist!