Mix de faina pentru paine fitness FARA GLUTEN

Biovegan
nou
20,40 Lei

Unitate De Masura: g

In stoc
Limita stoc
- +
Adauga in Cos
Cod Produs: BG-10136 Ai nevoie de ajutor? 0731.333.322 / 0787.232.833
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Ingrediente:

faina integrala de orez*, faina in* incoltit, amidon de porumb*, seminte de floarea soarelui*, seminte de dovleac*, faina integrala de hrisca* incoltita, faina de hrisca*, faina di seminte de in*, fibre de mere *, fulgi de ovaz* integral fara gluten, fulgi de mei*, sare, maia de quinoa*(94% produse de morarit din quinoa*, produse de morarit sin orez*), praf de copt*(amidon de tapioca*, agent de crestere: carbonat de sodiu; acidifiant: tartrat de potasiu²; praf de suc de lamaie *, agent de ingrosare: guma guar*), agent de ingrosare: faian din samburi de roscove*, proteina din samburi de floarea soarelui*, acidifiant: tartrat de potasiu. *provin din agricultura ecologica

Mod de preparare: 1. Se toarna amestecul de copt intr-un castron si se amesteca uscat. Adaugati apa carbogazoasa 300 ml si otet de mere 2linguri(20ml) si amestecati totul uniform cu o lingura de lemn timp de 2 minute. Acoperiti aluatul si lasati-l intr-un castron la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Paine la tava: tava de paine, 15 cm lungime (paine mai inalta, felii mai mari) sau max 20 cm (paine mai plata, mai multa crusta), se unge si se pune aluatul. Se netezeste aluatul cu o spatula umeda si se cresteaza cu un cutit adanc de 2 cm.
Paine clasica: dupa timpul de dospire, pudrati generos suprafata de lucru cu faina fara gluten. Modelati aluatul fara framantare si fara presiune, astfel incat sa ramana liber. Asezati painea pe o tava tapetata cu hartie de copt, pudrati cu putina faina si crestati cu cutitul cam 2 cm adancime.

2. Coacere: preincalziti cuptorul la 225°C sau 250°C pentru o crusta mai groasa. Asezati painea si un vas rezistent la cuptor cu 250ml apa de la robinet pe sina din mijloc. Coaceti mai intai timp de 10 minute la cuptorul ventilat la 225°C si apoi inca 60 de minute la 200°C. Sau primele 10 minute la 225°C caldura sus/jos si alte 80 de minute la 200°C. Nota: timpul de coacere a painii clasice este cu aproximativ 10 minute mai scurt. La sfarsitul timpului de coacere, faceti un test cu un bat de lemn (scobitoare) in mijlocul painii. Daca aluatul se lipeste de bat, mariti timpul de coacere cu aproximativ 5 minute, apoi incercati din nou.

3. Racire: scoateti painea din forma cat este inca fierbinte si lasati-o sa se raceasca pe un gratar de sarma. Atentie: mixul de faina nu este potrivit pentru masini de paine!!!

Fara Zahar Adaugat: nu

Vegan: da

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti L-V: 09:00 - 18:00

0731.333.322 0787.232.833 contact@hellobio.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!