Unitate De Masura: g
faina integrala de orez*, amidon de cartof*, faina de orez* 11%, faina de mei* incoltit, praf de copt*¹(amidon de tapioca*, agent de crestere: carbonat de sodiu, acidifiant: tartrat de potasiu², praf de suc de lamaie*, agent de ingrosare: guma de guar*), drojdie uscata*, maia din extract de quinoa*, produse de moara din orez*), proteine de in*, sare, faina de seminte de chia* (Salvia hispanica), faina de seminte de in*, tarate de psyllium*, fibre de morcov*, agent de ingrosare: guma de roscove*, guma de guar*. *provin din agricultura ecologica.
Amestecul de aluat de pizza contine: 300g mix de faina de pizza suficient pentru 2 pizza x 28 cm ø sau 1 tava de copt (30 x 40 cm).
1. Preparare: amestecati continutul amestecului de copt cu 20ml ulei si 250ml apa calduta si
se proceseaza cu un tel de aluat timp de aproximativ 2 minute. Apoi framantati din nou aluatul cu mana si modelati-i o bila. Puneti-l intr-un bol de amestecare intr-un loc cald timp de 30 de minute, acoperit cu o carpa umeda. Dupa timpul de odihna, intindeti aluatul cu sucitorul pe o suprafata de lucru bine fainata. Se aseaza pe 2 foi de copt rotunde (ø 28 cm) unse cu unt sau se trage pe o tava patrata (30 x 40 cm) tapetata cu hartie de copt.
Sfat: Pentru o pizza foarte usoara, mai lasati aluatul sa se odihneasca inca 30-45 de minute. Apoi, intindeti uniform baza de pizza cu sos de rosii sau piure si acoperiti-o dupa cum doriti.
2. Coacerea: fie preincalziti cuptorul la 200°C si coaceti pizza pe gratarul inferior timp de 20 de minute sau preincalziti la 225°C caldura sus/jos si coaceti pizza pe gratarul inferior timp de 25 de minute.
Fara Zahar Adaugat: da
Vegan: da
Scrie un review
Review-ul a fost trimis cu succes.