Unitate De Masura: g
Ingrediente pentru amestecul de copt: faina de orez*, zahar brut din trestie*, amidon de porumb*, faina de nuca de cocos*, gris de orez*, FAINA DE LUPIN DULCE*, agent de ingrosare: faina de roscove*, praf de copt* (amidon de porumb*, acidifiant: tartrat de potasiu¹, agent de crestere: carbonat de sodiu), sare de Himalaya², emulsifiant: floarea soarelui.
Ingrediente amestec de roscove: 94% pulbere de roscove*, caramel instant* (caramel*, maltodextrina*).
*provin din agricultura ecologica.
Mod de preparare: se adauga amestecul de copt impreuna cu 200 ml apa minerala (la temperatura camerei) si 75ml ulei vegetal intr-un castron si se amesteca (aproximativ 2 minute) cu un tel pana se obtine omogenizarea continutului. Cu ajutorul unei spatule se adauga 2/3 din continut in tava (avand lungimea de 20 cm) pre-unsa cu ulei vegetal. Intr-un alt castron se amesteca 4 linguri de apa impreuna cu cacao, iar apoi continutul obtinut se adauga inauntrul amestecului initial si se rasuceste cu o furculita pentru a obtine forma spiralei. Preincalziti cuptorul la 180 C si coaceti pe sina inferioara timp de 45-55 minute. Cand timpul de coacere s-a terminat, faceti un test cu ajutorul unei scobitori si impungeti mijlocul checului, daca aceasta se lipeste de produsul finit, mai lasati la copt aproximativ 5 minute dupa care repetati procesul pana la obtinerea rezultatului dorit. La final, lasati produsul inca 15 minute in forma de coacere, dupa care rasturnati-l pentru a se putea racii.
Fara Zahar Adaugat: nu
Vegan: da
Comparare
Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.
A fost adaugat la favorite!