Unitate De Masura: g
zahar brut din trestie*, amidon de porumb*, faina integrala de orez*, 8,2 % couvertura intunecata*1 (masa de cacao*3, zahar*, unt de cacao*3), 7,0 % pudra de cacao*3, faina de nuca de cocos*, faina de porumb*, proteine din seminte de in*, coji de psyllium*, faina din seminte de chia* (Salvia hispanica), agent de crestere: bicarbonat de sodiu; Acidifiant: Tartrat de potasiu2; Sare, agent de ingrosare: guma de roscove*. *din cultivarea ecologica controlata 1. Cacao: minim 53%. 2. Piatra de vin. 3. Rainforest Alliance Certified
Mix bio pentru copt muffins pufoase cu ciocolata de la Biovegan. Briosele mele cu ciocolata sunt un vis pentru adevaratii ciocolatici. Aluatul cu ciocolata este irezistibil si deosebit de aerisit datorita cacaoi organice si fainii de cocos. Va puteti bucura de briosele cu ciocolata pure sau ca baza pentru cupcakes cu ciocolata.
Preparare muffins cu ciocolata:
Pentru briosele dvs. de ciocolata aveti nevoie si de:
Preincalziti cuptorul la 180°C pentru un cuptor ventilat.
Puneti amestecul de copt cu bautura de soia si margarina intr-un bol de amestecare. Se amesteca totul cu un mixer de mana cu un tel la viteza medie pana se formeaza un aluat cremos.
Umpleti cele 12 cupe de briose sau forma pentru briose la 2/3 plina cu aluat. Coaceti briosele pe gratarul din mijloc pentru aproximativ 20 de minute.
Dupa timpul de coacere, se lasa briosele in tava pentru briose 5 minute si apoi se lasa sa se raceasca complet pe un gratar.
Sfar: puteti pregati briosele de ciocolata cu alte bauturi pe baza de plante. Va rugam sa retineti ca consistenta poate varia atunci cand utilizati alte bauturi vegetale. Recomandam bautura de soia pentru preparare.
Fara Zahar Adaugat: nu
Vegan: da
Scrie un review