Particularitati: Ovazul pentru „musli de ovaz fara gluten” este cultivat si procesat fara contaminare cu gluten. Analizam fiecare lot din laborator pentru a ne asigura ca nu contine gluten si garantam un continut de gluten mai mic de 20 ppm. Legea alimentara spune: „Ovazul din alimentele destinate persoanelor cu intoleranta la gluten trebuie sa fie produs, preparat si / sau prelucrat in asa fel incat sa fie exclusa contaminarea cu grau, secara, orz sau incrucisarea acestora; continutul de gluten al ovazului nu trebuie sa depaseasca 20 mg / kg (ppm). ”(Regulamentul CE nr. 41/2009)
Consum: crud cu lapte, iaurt, suc etc.
De fabricatie: Ovazul pentru fructele noastre de musli de ovaz fara gluten este cultivat intr-un proiect special de catre fermierii parteneri pe termen lung. Atat in cultivare, cat si in procesare, ovazul nu contine contaminari cu cereale care contin gluten. Pentru fulgii de ovaz Bauckhof, folosim materii prime care sunt produse in culturi organice controlate.
Alte note: Fara OMG, fara aroma, fara conservare sintetica, fara zahar alb, pur vegetal.
Indulcire: ne indulcit