Supliment alimentar vegetarian care contribuie la sănătatea inimii, a creierului si a ochilor. Este benefic pentru memorie și concentrare, dă o stare generală de bine si fortifica imunitatea. Are un rol important in cresterea si dezvoltarea normala a tesuturilor si un rol nutritional esential pentru sanatatea intregului organism in diferite etape de dezvoltare.
Acizii Grasi esentiali Omega-3 EPA si DHA reprezinta ingredientele cele mai populare in randul grasimilor benefice pentru organism.
Prezinta un rol important in cresterea si dezvoltarea normala a tesuturilor si un rol nutritional esential pentru sanatatea intregului organism in diferite etape de dezvoltare.
EPA: Acid Eicosapentaenoic si DHA: Acid Docosahexaenoic – se regasesc in principal in uleiul de peste si in anumite uleiuri din plante si alge.
Speciile principale pentru obtinerea uleiului de peste sunt: somonul salbatic, tonul, ansoa si sardinele.
Cine se afla la baza lantului trofic?
Pestele consuma fitoplanctonul care a asimilat la randul lui microalge si in felul acesta acumuleaza Omega-3 la nivelul tesuturilor.
Uleiul din alge este din punct de vedere nutritional asemanator uleiului de peste iar parametrii ce tin de biodisponibilitate si spectrul de actiuni sunt comparabili cu cei ai uleiurilor din peste si krill.
Cerere de consum ridicata
» Nevoia pietei pentru aportul de Omega-3 prin suplimentare este sustinuta de consumul insuficient din aceasta categorie de nutrienti esentiali cu beneficii indelungate pentru sanatatea inimii, a vederii si a creierului.
Spectrul recomandarilor realizate de GOED (Organizatia Globala pentru Acizii Omega-3 EPA si DHA) sunt cuprinse in intervalul: 0-1300 mg.
Benefic pentru:
Vitamina E:
Comparare
Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.
A fost adaugat la favorite!