Descriere generala
Pudra de carob (roscove) se poate folosi ca si inlocuitor pentru cacao.Multi prefera sa foloseasca aceasta pudra in loc de cacao pentru ca aceasta nu are grasimi (cacao stim ca are grasimi), si are numai o treime din caloriile pe care le are cacao. Plus ca este nonalergica.
Ingrediente
Pudra bio de carob (roscove)
Continut de vitamine si minerale
Contine magneziu, fier, vitamina si o mare parte dintre vitaminele din grupul B.
Beneficii si utilizari
Scade colesterolul din sange si regleaza glicemia.
Ajuta la digestie si previne dezvoltarea bacteriilor intestinale.
Este bogat in antioxidanti si are efect analgezic, antiseptic, antiviral.
Lupta impotriva cancerului.
Cum se poate consuma
Poate fi utilizata ca ingredient in diferite preparate culinare sau pentru efecte terapeutice poate fi consumata ca atare (1 lingurita pe zi)
Poate fi introdusa si in alimentatia bebelusilor dupa varsta de 6 luni.
Informatii nutritionale
Continut de proteine pana la 8%
Retete
Puteti adauga pudra de roscove in diferite blaturi, creme, prajituri sau paine de casa.
Contraindicatii
Nu are contraindicatii putand fi consumata de oricine inclusiv femei care alapteaza si bebelusi dupa varsta de 6 luni.