Advanced Multi-billion Dophilus - Solgar, 60 capsule

Solgar
142,32 Lei

Solgar® Advanced Multi-Billion Dophilus este o modalitate sigură de a crește nivelul de bacterii prietenoase din intestin. Este  o formulă non-lactată care conține 4 tulpini de bacterii special cultivate de L. acidophilus, LA-5®, B. lactis, BB-12®, L. paracasei, L. CASEI 431® și L. rhamnosus GG, LGG®. Fiecare capsulă conține 1,25 miliarde tulpini, în special cultivate, din cele 4 tipuri de tulpini, de microorganisme benefice care supraviețuiesc acidității stomacului și se află în mod natural în tractul digestiv inferior.
Tulpinile din această formulă au primit Prezumția de siguranță calificată (QPS) de către Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentelor (EFSA)

Momentan indisponibil
Cod Produs: 21-25757-Z01/1 Ai nevoie de ajutor? 0731.333.322 / 0787.232.833
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Solgar® Advanced Multi-Billion Dophilus Capsule Vegetale este o formulă non-lactată care conține 4 tulpini de bacterii special cultivate de L. acidophilus, LA-5®, B. lactis, BB-12®, L. paracasei, L. CASEI 431® și L. rhamnosus GG, LGG®. Fiecare capsulă conține 1,25 miliarde tulpini, în special cultivate, din cele 4 tipuri de tulpini, de microorganisme benefice care supraviețuiesc acidității stomacului și se află în mod natural în tractul digestiv inferior.

Solgar® Advanced Multi-Billion Dophilus folosește o tehnologie de matrice polizaharidică care protejează bacteriile vii de la distrugerea de acidul stomacului, înainte de a ajunge la intestin. Această matrice este alcătuită dintr-un amestec special formulat, care oferă protecție, conține hrană pentru organisme și prelungește disponibilitatea produsului pe termen lung. De asemenea, înseamnă că aceste produse nu trebuie să fie refrigerate și sunt protejate de distrugere de acidul stomacului. L. acidophilus, B. lactis, L Paracasei și L. Rhamnosus sunt tulpini de bacterii prietenoase care pot fi găsite în mod natural în intestine. Intestinele sunt responsabile de digerarea alimentelor, de producerea anumitor vitamine și de asistarea sistemului imunitar.

Tulpinile utilizate în Solgar® Advanced Multi-Billion Dophilus au fost cercetate pe larg. Sistemul digestiv găzduiește trilioane de bacterii și susțin intestinul pentru a fi sănătos, precum și pentru a ajuta sistemul imunitar. Mâncarea alimentelor fermentate, cum ar fi iaurtul, brânza și varza, poate ajuta la creșterea nivelului de bacterii prietenoase. O mulțime de produse comerciale de iaurt au zahăr adăugat care hrănește nu numai bacteriile bune din intestinul tău, ci și pe cele rele. Dacă dieta dvs. nu conține alimente fermentate, poate doriți să luați în considerare utilizarea unui supliment.

EFECTE

  • Fortifică sistemul imunitar
  • Benefic pentru sănătatea gastrointestinală și digestivă
  • Contribuie la detoxifierea organismului
  • O sursă de microorganisme benefice
  • Ajută la menținerea nivelurilor de bacterii din interstine
  • Formulat cu tulpini bine cunoscute de LA-5, BB-12, L.CASEI 431 și LGG
  • Garantat pentru a supraviețui acidului stomacal
  • Vegan, Vegetarian

COMPOZITIE
Agenți de Îngroșare: (Maltodextrină, celuloză microcristalină, culturi, alginat de sodiu); culturi bacteriene vii; Agenți antiaglomeranți: dioxid de siliciu, stearat de magneziu vegetal, L. acidophilus, LA-5® 1.25 miliarde microorganisme
B. lactis, BB-12® 1.25 miliarde microorganisme, L. paracasei, L. CASEI 431® 1.25 miliarde microorganisme, L. rhamnosus GG, LGG® 1.25 miliarde microorganisme, celuloză vegetală

MOD DE ADMINISTRARE
Ca supliment alimentar pentru adulți, una-două (1-2) capsule vegetale zilnic, de preferat în timpul mesei. Nu depășiti indicațiile privind dozele de utilizare.

Toate produsele Solgar® îndeplinesc „standardul de aur” recunoscut în industria suplimentelor. Fabricat folosind ingrediente naturale și inovatoare din 1947, Solgar® este suplimentul tău perfect pentru o sănătate bună - 98% dintre consumatorii Solgar® recomandă marca * 
Sondaj global Praxix pentru clienți online în 2017, care a inclus 3.882 consumatori VMS. Suplimentele alimentare nu trebuie utilizate în locul unei alimentații echilibrate variate și a unui stil de viață sănătos.

Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată. Dacă sunteți însărcinată, alăptați, luați medicamente sau aveți o afecțiune medicală, vă rugăm să consultați medicul înainte de a lua acest produs.

Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată. Dacă sunteți însărcinată, alăptați, luați medicamente sau aveți o afecțiune medicală, vă rugăm să consultați medicul înainte de a lua acest produs.

 

Stim ca este important pentru tine ca informatiile si imaginile de pe aceasta pagina sa fie corecte si actuale, insa exista situatii in care producatorul realizeaza modificari legate de ambalajul si specificatiile produsului fara a ne anunta in prealabil. Daca ai intrebari legat de produsele primite, nu ezita sa ne suni la unul dintre numerele de telefon afisate pe site.

Scrie un review


close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!