Migdalele pot fi de două feluri: dulci sau amare. Migdalele dulci se pot folosi în gastronomie, cosmetică sau medicină. Uleiul presat la rece din sâmburii de migdale dulci, conţine vitamine precum: niacină, rertinol, A, B, E şi minerale: fier, fosfor, magneziu, potasiu, zinc etc.
În cazul uzului intern, îmbunatăţeşte funcţiile digestive, reduce colesterolul sanguin, hrăneşte creierul şi sistemul nervos, dinamizează inteligenţa, reduce durerea şi contracţiile musculare.
Proprietati pentru uz intern:
- adjuvant în caz de gastrită şi ulcer gastric;
- stimulează buna funcţionare a sistemului digestiv;
- previne afecţiunile aparatului urinar;
- contribuie la scaderea colesterolului şi ajută prevenirea risculului de infarct miocardic;
- este uşor laxativ;
- ajută la îmbunătăţirea memoriei şi hrăneşte celulele nervoase;
- ameliorează durerile musculare.
Stim ca este important pentru tine ca informatiile si imaginile de pe aceasta pagina sa fie corecte si actuale, insa exista situatii in care producatorul realizeaza modificari legate de ambalajul si specificatiile produsului fara a ne anunta in prealabil. Daca ai intrebari legat de produsele primite, nu ezita sa ne suni la unul dintre numerele de telefon afisate pe site.
Comparare
Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.
A fost adaugat la favorite!