Gramaj: 500
Unitate De Masura: g
Durata de livrare: 1
faina integrala de hrisca*. *provine din agricultura ecologica.
Faina noastra integrala de hrisca bio provine direct de la moara fara gluten Bauckhof. Aici macinam numai cerealele care nu contin gluten in mod natural. Dupa mocinarea fainii de hrisca, fiecare lot este analizat in laboratorul morii special amenajat in acest scop.
Faina de hrisca bio din cereale integrale este ideala pentru mancarurile traditionale precum galetele franceze sau prajitura din hrisca din nordul Germaniei. Cu gustul sau usor de nuci, poate fi folosit in multe feluri, de exemplu pentru prajituri, paine si chifle, vafe, clatite si aluat pentru paste.
Moara noastra speciala fara gluten - cumparata de la armata elvetiana - poate gestiona pana la 18 tone pe zi si macina doar faina fara gluten la noi. Este amplasat intr-o cladire separata, astfel incat sa putem preveni orice contaminare a produselor care contin gluten. Fiecare lot de faina fara gluten este verificat in laboratorul nostru propriu.
Pentru bucataria fara gluten. Pentru prajituri, produse de patiserie, terci, budinca, briose si multe altele.
Produse fara gluten sunt macinate in propria moara. Pe aceasta fabrica se macina numai produsele fara gluten. Moara este amplasata in spatii protejate. Deci contaminarea cu produse care contin gluten poate fi exclusa.
Fiecare lot de produse fara gluten este analizat pentru lipsa de gluten in laboratorul producatorului imediat dupa productie. Toate produsele fara gluten sunt inregistrate la Societatea Celiatica Germana.
Alte note: Fara OMG, fara aroma, fara coloranti sintetici, fara conservare sintetica, fara zahar alb, pur vegetal, neindulcit, fara gluten.
Indulcire: nu indulcit
Origine si calitate
Tari de origine in schimbare: da
Tara / Regiunea de origine Ingrediente principale: Diferite tari
Produs organic: da
Ponderea ingredientelor organice: 100% organic
Sigiliul de stat: Bio-Siegel, Bio-Logo UE
Adaugarea la tara a siglei UE: Agricultura UE
Corp de control ecologic: DE-ÖKO-007
Ce standard este indeplinit: Standardul CEE 848/2018
Alte criterii de calitate si etichete: Spicul de grau fara gluten de la DZG, societatea vegana
Fara Zahar Adaugat: nu
Vegan: da