Gramaj: 500
Unitate De Masura: g
Durata de livrare: 1
gris de porumb pentru polenta. Provine din agricultura ecologica Demeter.
Preparare usoara si rapida in doar 10 minute. Faina de porumb populara din bucataria italiana este facuta din toate miezurile de porumb si se potriveste bine atat cu mancaruri dulci, cat si cu mancare picanta.
Alternativa gustoasa daca nu suportati glutenul.
Miezurile de porumb sunt curatate si apoi macinate. Grisul este prefiert in abur fierbinte, apoi uscat si ambalat.
Pregatire:
Se amesteca 250 g de polenta in 0,75 l apa clocotita. Fierbeti la temperatura scazuta timp de aproximativ 2 minute in timp ce amestecati. Daca este necesar, adaugati lichid. Inlaturati vasul de pe foc si lasati-l timp de 5 minute.
Intrebuintare:
Se preteaza pentru paturi de mamaliga, fierturi, garnituri si meniuri dulci delicioase.
Fara Zahar Adaugat: nu
Vegan: da