Gramaj: 500
Unitate De Masura: g
Porumb macinat.
Ingredientele provin 100% din agricultura biologica.
Preparare usoara si rapida in doar 5 minute. Faina de porumb populara din bucataria italiana este facuta din toate miezurile de porumb si se potriveste bine atat cu mancaruri dulci, cat si cu mancare picanta.
Miezurile de porumb sunt curatate si apoi macinate. Grisul este prefiert in abur fierbinte, apoi uscat si ambalat.
Pregatire:
Se amesteca 250 g de polenta in 0,75 l apa clocotita. Fierbeti la temperatura scazuta timp de aproximativ 2 minute in timp ce amestecati. Daca este necesar, adaugati lichid. Inlaturati vasul de pe foc si lasati-l timp de 5 minute.
Intrebuintare:
Preparare simpla si rapida, pentru mamaliga, fierturi si paturi de mamaliga.
Stim ca este important pentru tine ca informatiile si imaginile de pe aceasta pagina sa fie corecte si actuale, insa exista situatii in care producatorul realizeaza modificari legatee de ambalajul si specificatiile produsului fara a ne anunta in prealabil. Daca ai intrebari legate de produsele primite, nu ezita sa ne suni la unul dintre numerele de telefon afisate pe site.
Fara Zahar Adaugat: nu
Vegan: da
Scrie un review