Maia din extract de secara bio

Biovegan
6,85 Lei

Gramaj: 30

Unitate De Masura: g

In stoc
Limita stoc
- +
Adauga in Cos
Cod Produs: BG-12210 Ai nevoie de ajutor? 0731.333.322 / 0787.232.833
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

Faina integral de secara, culture starter

100% agricultura ecologica.

Pentru prepararea unei paini cu gust specific acrisor din maia de secara. Se adauga doar drojdie si este gata de introdus in cuptor. Rezulta aprox. 1,5 kg de paine.


Paine din aluat acrisor de secara
Ingrediente: 1 plic de extract din maia naturala de secara Biovegan, 700 g faina de grau sau tarate de grau, 300 g faina se secara sau tarate de secara, 2 plicuri de drojdie BIO Biovegan (18 g), 2 lingurite de sare, 750 ml apa calduta.


Preparare: Se amesteca bine toate ingredientele uscate. Se adauga apoi apa si se framanta foarte bine. Compozitia se lasa 2 ore acoperita intr-un loc cald la dospit. Apoi se framanta inca o data bine si se pune intr-o forma de copt unsa in prealabil. Se pune in cuptorul rece, insotita de un castron cu apa. Se coace la temperatura de 180 – 200 ° C timp de aprox. 80 minute. Se rastoarna din forma pe un gratar si se lasa la racit.


Sfatul lui Käthe: Rafinati painea dumneavoastra adaugand in aluat 100 g ceapa calita, 100 g seminte de in, 100 g diferite nuci sau 1 lingura de condimente pentru paine.

Stim ca este important pentru tine ca informatiile si imaginile de pe aceasta pagina sa fie corecte si actuale, insa exista situatii in care producatorul realizeaza modificari legate de ambalajul si specificatiile produsului fara a ne anunta in prealabil. Daca ai intrebari legat de produsele primite, nu ezita sa ne suni la unul dintre numerele de telefon afisate pe site.

Fara Zahar Adaugat: nu

Vegan: da

Scrie un review


close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!