Gramaj: 800
Unitate De Masura: g
amidon de porumb*,faina de orez*,faina integrala de mei*, agent de ingrosare: faina de seminte de roscove*, faina integrala de orez*.
*provin din agricultura ecologica.
Amestec de faina fara gluten pentru toate produsele de patiserie mixte, aluaturide biscuiti si aluaturi fragede.
Acest produs este fara gluten
Fiecare lot de produse fara gluten este analizat pentru lipsa de gluten in laboratorul producatorului imediat dupa productie. Toate produsele fara gluten sunt inregistrate la Societatea Celiatica Germana.
Reteta de baza pentru un aluat de biscuit: 100g mix de
faina, 1 lingurita de praf de copt, 100g zahar, 1 varf de cutit de sare, vanilie Bourbon 4 oua.Se bate albusul de la ou cu sare cu ajutorul unui tel,si se adauga 1/4 din zahar amestecandu-se in continuare pana se obtine o masa tare. Intr-un al doilea vas se pune galbenusul de ou cu restul de zahar si se amesteca. Se amesteca mixul de faina cu praful de copt si care se toarna peste pasta obtinuta din galbenusul de ou.Deasemenea se adauga cu grija si masa obtinuta din albusul de ou amestecandu-se in continuare.Masa astfel obtinuta se toarna pe o hartie de copt care in prealabil an fost asezata intr-o tava si se introduce in cuptorul incalzit la 180*C timp de 10-12 minute.
Stim ca este important pentru tine ca informatiile si imaginile de pe aceasta pagina sa fie corecte si actuale, insa exista situatii in care producatorul realizeaza modificari legatee de ambalajul si specificatiile produsului fara a ne anunta in prealabil. Daca ai intrebari legate de produsele primite, nu ezita sa ne suni la unul dintre numerele de telefon afisate pe site.
Fara Zahar Adaugat: da
Vegan: da
Scrie un review