Unitate De Masura: g
fulgi integrali de ovaz**fara gluten 65%, stafide sultaninen 10% (stafide sultaninen**, ulei de floarea-soarelui*), fulgi de porumb*(gris de porumb*, emulsifiant: lecitina de floarea-soarelui*), samburi de floarea-soarelui**, bucati de alune de padure prajite**5%, seminte de in**, susan**. *provin din agricultura ecologica, **provin din agricultura ecologica Demeter.
Acest musli este obtinut dupa o reteta autentica de la Bauck. In acest mix de ingrediente Demeter, fulgii de ovaz sunt combinati alune de padure, samburi de floarea-soarelui si seminte de in, mixul neavand zahar adaugat, dulceata acestui musli datorandu-se stafidelor din compozitie.
Reteta pentru musli neindulcit cu ovaz, stafide si alune este reteta noastra preferata. Ovazul provine din agricultura ecologica Demeter, un tip de agricultura cu traditie la moara Bauck implementat inca din anul 1932 de catre Eduard Bauck. El a optat astfel pentru rezultatul unui sol roditor si sustinerea biodiversitatii.
Fara Zahar Adaugat: da
Vegan: da