Unitate De Masura: g
amidon de porumb*, cacao* 22%, ciocolata* amaruie 10,9%(masa de cacao*, unt de cacao*, zahar* din flori de cocos), sare . *provin din agricultura ecologica.
Mod de preparare budinca de cacao bio FARA GLUTEN Biovegan:
Se mai poate adauga la budinca
• 500 ml bautura vegetala/lapte
• 2 linguri (aproximativ 25 g) zahar crud din trestie sau alt indulcitor uscat
Amestecati aproximativ 100 ml de lichid cu continutul pungii de budinca de cacao pana la omogenizare. Aduceti lichidul ramas la fierbere cu un indulcitor uscat la alegere. Adaugati budinca si gatiti timp de 2 minute in timp ce amestecati permanent la temperatura scazuta. Se pune apoi budinca in boluri si se lasa sa se raceasca.
Consistenta variaza atunci cand se folosesc diferite bauturi pe baza de plante. Bauturile din orez dau rezultate foarte moi, iar bauturile de migdale rezultate mai consistente.
Tips: turnati budinca calda in pahare mici, lasati sa se raceasca si rasturnati pe o farfurie. Ornati cu ciocolata neagra rasa sau bucati si fructe afine si mure.
Fara Zahar Adaugat: nu
Vegan: da
Scrie un review