Unitate De Masura: g
somon salbatic (Oncorhynchus spp.) (30%), legume*in proportii variabile de gramaj: (35%, morcovi*, ardei*, castraveti*, ceapa*, telina*), mustar*(apa, seminte de mustar*, otet din vinars*, sare de mare, condimente*, ierburi aromatice*), apa, ulei de floarea-soarelui*, zahar din trestie de zahar*, otet din vinars*, condimente*, sare de mare, agent de ingrosare: guma de guar*, ierburi aromatice*. *provin din agricultura ecologica.
Prin procedeul de obtinere a acestui produs, Fontaine isi aduce contributia in sustinerea sustenabilitatii si la o viziune mai responsabila fata de mediul inconjurator. Modalitatea de captura sustenabila garanteaza calitatea pestelui.
Pestele pe care il folosim provine doar din piscicultura sustenabila. Deorece se alimnteaza intr-un mediu natural culoarea fileului de peste poate varia, de la alb la rosu.
Zona de captura:FAO 67-Golful Alaska
Metoda de captura:plasa de incinta si plase de ridicare
Vegan: nu