apa, file de somon salbatic*( Oncorhynchus spp.)(20%), ulei de floarea-soarelui*, legume*in proportii variabile de gramaj*(7,5): mazare*, ardei*, telina*, smantana*, pasta de rosii*, zahar brut din trestie de zahar*, sare de mare, condimente*, agent de ingrosare: guma de guar*, concentrat din suc de lamaie*. *provin din agricultura ecologica (36,2%), DE-OKO-001.
Prin procedeul de obtinere a acestui produs, Fontaine isi aduce contributia in sustinerea sustenabilitatii si la o viziune mai responsabila fata de mediul inconjurator. Modalitatea de captura sustenabila garanteaza calitatea pestelui.
Pestele pe care il folosim provine doar din piscicultura sustenabila. Deorece se alimnteaza intr-un mediu natural culoarea fileului de peste poate varia, de la alb la rosu.
Zona de captura:FAO 67-Golful Alaska
Metoda de captura: traul, plase punga si setci
Vegan: nu