Gramaj: 2x6
Unitate De Masura: g
Agar Agar*, amidon din cartofi*, faina arorut*, agent de acidifiere: monopotasiu tartrat.
*provin din agricultura ecologica.
Reteta deosebita a glazurii de tort Biovegan fara zahar evidentiaza in mod special, prin consistenta sa lucioasa si maleabila, prospetimea fructelor de pe tarta.
Preparare: Continutul plicului se amesteca cu 250 ml apa rece si se indulceste dupa gust. Lichidul se amesteca in mod continuu si se da scurt in clocot. Se ia apoi oala de pe foc si se mai amesteca din cand in cand. Se lasa timp de aprox. 10 minute la racit pana devine putin mai consistenta. Glazura de tort se ia lingura cu lingura si se distribuie deasupra tartei incepand din mijlocul acesteia. Tarta poate fi taiata dupa ce s-a racit (aprox. 30 minute).
Sfat: Presarati in mod uniform intaritor de frisca Biovegan pe blatul de tarta, pentru a evita inmuierea acestuia.
Stim ca este important pentru tine ca informatiile si imaginile de pe aceasta pagina sa fie corecte si actuale, insa exista situatii in care producatorul realizeaza modificari legatee de ambalajul si specificatiile produsului fara a ne anunta in prealabil. Daca ai intrebari legate de produsele primite, nu ezita sa ne suni la unul dintre numerele de telefon afisate pe site.
Fara Zahar Adaugat: nu
Vegan: da
Scrie un review