Sos bio de soia Shoyu

Yakso
18,01 Lei

Unitate De Masura: ml

In stoc
Limita stoc
Adauga in Cos
Cod Produs: BG-568214 Ai nevoie de ajutor? 0731.333.322
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Ingrediente:

apa, boabe de soia* (25%), grau*, sare de mare, cultura de maturare Koji* (Aspergilus Oryzae). *provin din agricultura ecologica.

Sosul de soia bio Shoyu Yakso este delicat, fin si deosebit de potrivit pentru rafinarea sosurilor, supelor, salatelor si legumelor.

Sosul Shoyu este un sos traditional japonez, ce se obtine prin fermentarea boabelor de soia, proces realizat cu ajutorul culturilor de Koji si care dureaza mai mult de 1½ ani.

Fara Zahar Adaugat: nu

Vegan: nu

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti L-V: 09:00 - 18:00

0731.333.322 contact@hellobio.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!