Unitate De Masura: g
zahar brut din trestie de zahar*, amidon de tapioca*, amidon de porumb*, faina de orez*, 7,5% pudra de cacao*¹ , 5% cuvertura amaruie*¹ ( masa de cacao*², zahar*, unt de cacao*²), faina de porumb*, 2,6% masa de cacao*², proteina de in*, sare, agent de afanare: bicarbonat de sodiu, tarate de psylium*, agent de ingrosare: guma de guar*. *provin din agricultura ecologica. ²certificat Rainforest Alliance, ¹
Mai multa ciocolata nu este posibila! Brownie Biovegan este un punct culminant pentru toti iubitorii de ciocolata. Glazura neagra care se topeste in gura confera negreselor un gust deosebit de fin, iar picaturile de ciocolata cu 88% continut de cacao bio asigura un trosnet delicat de ciocolata atunci cand le savurati. Placere de ciocolata pura in vegan, bio si fara gluten.
Mod de preparare: mai aveti nevoie de: 150 ml apa, 120 g margarina moale, tava de copt sau caserola (20 x 20 cm), mixer manual cu tel. Preparare: preincalziti cuptorul la 180°C caldura sus/jos. Se unge bine tava de copt sau se acopera cu hartie de copt. Puneti amestecul de copt cu apa si margarina intr-un bol si amestecati totul pentru scurt timp pana obtineti o masa omogena, cremoasa. Se toarna amestecul in tava unsa cu unt si se netezeste putin. Coaceti negresele pe gratarul din mijloc timp de aproximativ 25 de minute. Lasati brownie la racit in tava. Cand este rece, taiati cu grija in bucati si il scoateti din tava.
Fara Zahar Adaugat: nu
Vegan: da