Mix pentru chec cu ciocolata FARA GLUTEN

Biovegan
nou
20,68 Lei

Unitate De Masura: g

In stoc
Limita stoc
Adauga in Cos
Cod Produs: BG-10204 Ai nevoie de ajutor? 0731.333.322
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Ingrediente:

zahar brut din trestie*, faina de orez*, amidon de porumb*, 11,1 % glazura neagra*1 (masa de cacao*3, zahar*, unt de cacao*3), 7,1 % pudra de cacao*3, agent de crestere: bicarbonat de sodiu; fibre de mere*, acidifiant: tartrat de potasiu 2; agent de ingrosare: faina de roscove*; sare, emulgator: lecitina* (floarea-soarelui*); agent de ingrosare: guma de guar*. *din cultivarea ecologica controlata. 1. Cacao: minim 53% 2. Piatra de vin. 3. Rainforest Alliance Certified

Amestec bio de copt pentru chec de ciocolata suculent cu extra multe chipsuri de ciocolata. Chec-ul nostru de ciocolata ofera momente de fericire cu ciocolata vegana si fara gluten.

Mod de preparare mix pentru chec cu ciocolata FARA GLUTEN:
mai ai nevoie de:

  • 300 ml bautura din soia
  • 100 g margarina moale
  • tava pentru paine (20-25 cm)
  • mixer manual cu tel

Preparare:
Preincalziti cuptorul la 180°C cu aer circulant sau caldura sus/jos si ungeti bine tava de copt.

Pune amestecul de copt cu bautura de soia si margarina intr-un bol de amestecare. Folosind un mixer de mana prevazut cu tel, amestecati totul pentru scurt timp la viteza mica. Apoi continuati sa bateti timp de 2 minute la cel mai inalt nivel pana cand amestecul devine cremos si pufos. Pune aluatul in tava de paine si netezeste-l putin.

Coaceti chec-ul de ciocolata pe gratarul din mijloc pentru aproximativ 50 de minute la 180 °C aer circulant sau aproximativ 60 de minute la 180°C caldura sus/jos. La sfarsitul timpului de coacere, testati starea de coacere cu o tija de lemn in mijlocul chec-ului. Daca aluatul se lipeste de bat, mariti timpul de coacere cu aproximativ 5 minute daca este necesar si incercati din nou.

Mai intai se lasa chec-ul sa se odihneasca in tava pe un gratar timp de 15 minute, apoi se scoate din tava si se lasa sa se raceasca complet pe gratar.

Sfat: puteti pregati tortul de ciocolata si cu alte bauturi vegetale. Va rugam sa retineti ca consistenta poate varia atunci cand utilizati alte bauturi vegetale. Recomandam bautura de soia pentru preparare.

Chec-ul poate fi acoperit cu glazura de ciocolata dupa ce s-a racit.

Fara Zahar Adaugat: nu

Vegan: da

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti L-V: 09:00 - 18:00

0731.333.322 contact@hellobio.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!