Unitate De Masura: g
pentru amestecul de brownie:zahar brut din trestie de zahar*, faina de orez*, faina de porumb*, amidon de tapioca*, 7% pudra de cacao*¹, 5% cuvertura amaruie*¹ ² (masa de cacao*1, zahar din trestie de zahar*, unt de cacao*¹), 2,5% masa de cacao*¹, agent de afanare: bicarbonat de sodiu, sare, tarate de psylium*, agent de ingrosare: guma de guar*. Ingrediente pentru amestecul de branza: zahar brut din trestie de zahar*,amidon de porumb*, coaja de lamaie*, 0,1% vanilie Bourbon*macinata. *provin din agricultura ecologica. ¹ certificat Rainforest Alliance. ²
Mix bio pentru copt brownies de ciocolata cu un strat de cheesecake cremos, combina gustul cheesecake-ului cremos cu brownie-uri de ciocolata. Reteta inovatoare ofera o explozie de gust si poate fi preparata atat vegan, cat si traditional.
Pentru reteta vegetariana aveti nevoie de:
Prepararea brownie-urilor vegetariene cu cheesecake
Preincalziti cuptorul la 170°C caldura sus/jos sau 150°C ventilator si ungeti bine tava de copt. optional puteti tapeta cu faina.
Intr-un castron, adaugati amestecul de aluat pentru brownie, laptele si untul. Folosind un mixer de mana prevazut cu un tel, amestecati totul la foc mediu-mare pana la omogenizare (aproximativ 1 minut). Se toarna aluatul in tava unsa cu unt si se netezeste putin.
Puneti amestecul de cheesecake cu quark cu continut scazut de grasimi, iaurt si ou intr-un al doilea castron si amestecati totul cu un mixer de mana cu un tel la turatie redusa pana la omogenizare. Intindeti aluatul peste aluatul de brownie si amestecati usor ambele aluat cu o furculita.
Coaceti brownies-urile de cheesecake pe raftul din mijloc timp de aproximativ 50 de minute.
Lasati brownies-urile de cheesecake la racit in tava. Cand sunt reci, le puteti taia cu grija in bucati si le puteti scoate din tava.
Pentru reteta vegana aveti nevoie de:
Prepararea brownie-urilor vegane cu cheesecake
Preincalziti cuptorul la 170°C caldura sus/jos sau 150°C ventilator si ungeti bine tava de copt. De asemenea, le puteti da faina optional.
Intr-un castron, combinati amestecul de brownie cu laptele de soia si margarina. Folosind un mixer de mana prevazut cu un tel, amestecati totul la foc mediu-mare pana la omogenizare (aproximativ 1 minut). Turnati aluatul in tava de copt si neteziti-l putin.
Intr-un al doilea castron, combinati amestecul de cheesecake cu branza de vaci de soia sau iaurt. Se amesteca totul cu mixerul de mana cu telul la setarea cea mai scazuta pana se omogenizeaza. Intindeti aluatul peste aluatul de brownie si amestecati usor ambele aluat cu o furculita.
Coaceti brownies-urile de cheesecake pe raftul din mijloc timp de aproximativ 50 de minute.
Lasati brownies-urile de cheesecake la racit in tava. Cand sunt reci, le puteti taia cu grija in bucati si le puteti scoate din matrita.
Fara Zahar Adaugat: nu
Vegan: da