Gramaj: 600
Unitate De Masura: g
*provin din agricultura ecologica
Mod de preparare:
1.Se toarna continutul pungii intr-un vas, peste care se toarna 500ml apa rece.
2.Se framanta bine aluatul si se pune 3 ore in frigider sau chiar peste noapte.
3. Se scoate aluatul de la rece si se aseaza intr-o tava cu dimensiunile 25cm x 10cm.
4.Cu ajutorul unei raclete se aseaza bine aluatul si se netezeste.
5. Se aseaza painea in cuptorul rece si fara a fi incalzit in prealabil se seteaza pe 200*C la partea de sus si la cea de jos si se lasa la copt pentru 80 minute.
6.Se Dupa ce se coace se scoate din cuptor si imediat se scoate din forma dupa care se lasa la racit
Stim ca este important pentru tine ca informatiile si imaginile de pe aceasta pagina sa fie corecte si actuale, insa exista situatii in care producatorul realizeaza modificari legatee de ambalajul si specificatiile produsului fara a ne anunta in prealabil. Daca ai intrebari legate de produsele primite, nu ezita sa ne suni la unul dintre numerele de telefon afisate pe site.
Fara Zahar Adaugat: nu
Vegan: da
Scrie un review