41% amidon* de porumb, apa, aluat* natural de orez (faina de orez*, apa), ulei de floarea soarelui*, 3% faina de porumb*, tarate de psyllium*, proteina* din mazare, faina de in*, drojdie*, dextroza, sare de mare, fibre din mere*, agent de ingrosare: guma de guar*, xantan, faina* de orez, ierburi*. *provenit din agricultura ecologica controlata.
Focaccia bio FARA GLUTEN un rasfat fara grau. Painea noastra in stil ligurian fara gluten impresioneaza prin gustul sau mediteranean si aduce o bucata de Italia in bucataria de acasa. Fie ca o gustare speciala intre mese sau ca o garnitura delicioasa pentru o seara italiana, momentele colorate de gust sunt garantate cu focaccia noastra bio fara gluten. Pur si simplu prajiti scurt sau coaceti timp de 10 minute si bucurati-va de ea proaspata.
Fara Zahar Adaugat: nu
Vegan: nu
Scrie un review