Gramaj: 200
Unitate De Masura: g
samanta schinduf (Trigonella foenum-graecum)
*provin din agricultura ecologica certificata
Semintele de schinduf au gust intens condimentat, prin urmare, apartine celor mai populare soiuri de seminte. Samanta este cea mai usoara modalitate de a aduce tot felul de vitamine, minerale, oligoelemente, substante fitochimice si fibre importante in dieta - si recoltate proaspat si „regional” din pervazul local!
Utilizare
Ideal ca topping pentru salate, smoothie-uri, rulouri de vara si mancaruri
Nota de pregatire
Clatiti bine cu apa limpede inainte de semanat si consumat. Este posibila formarea radacinilor fibroase. Folositi 1 lingura de seminte pentru fiecare samanta sau pahar. Se inmoaie timp de patru ore. Apa de doua ori pe zi si recolteaza dupa 6-8 zile. Temperatura ideala de germinare este de 18-22 ° C.
Stim ca este important pentru tine ca informatiile si imaginile de pe aceasta pagina sa fie corecte si actuale, insa exista situatii in care producatorul realizeaza modificari legatee de ambalajul si specificatiile produsului fara a ne anunta in prealabil. Daca ai intrebari legate de produsele primite, nu ezita sa ne suni la unul dintre numerele de telefon afisate pe site.
Fara Zahar Adaugat: nu
Vegan: nu
Scrie un review