Mix de faina pentru prajitura cu branza FARA GLUTEN

Bauck Hof
23,46 Lei

Gramaj: 485

Unitate De Masura: g

In stoc
Limita stoc
Adauga in Cos
Cod Produs: BG-529187 Ai nevoie de ajutor? 0731.333.322
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

fulgi de ovaz* integrali, fara gluten 47%, zahar de trestie integral, amidon de porumb, scortisoara*.

*provin din agricultura ecologica

Mod de preparare( cu ou si branza : 125g unt, 4 oua, 750g branza, suc de la 1/2 lamaie) sau pentru placinta vegana() 125g margarina, 750g iaurt de soia sau vanilie, suc de la 1/2 lamaie. Se topeste untul sau margarina si se amesteca cu mixul de faina.Se lasa sa stea putin dupa care se aseaza intr-o forma cu diametrul de 24cm. Se ridica conturul circa 2cm dupa care cu dosulunei linguri introdusa in apa se preseaza foarte bine aluatul in forma. Pentru umplutura se amesteca foarte bine ouale cu branza si sucul de lamaie. Se toarna umplutura in forma din aluat se egalizeaza , dupa care se introduce in cuptor circa 50-60 minute la temperatura de 200 grade Celsius.In cuptor prajitura se aseaza la partea de jos.Prajitura este coapta cand si partea de mijloc s-a ridicat.Nu se foloseste ventilatia fortata in cuptor.

 

Stim ca este important pentru tine ca informatiile si imaginile de pe aceasta pagina sa fie corecte si actuale, insa exista situatii in care producatorul realizeaza modificari legatee de ambalajul si specificatiile produsului fara a ne anunta in prealabil. Daca ai intrebari legate de produsele primite, nu ezita sa ne suni la unul dintre numerele de telefon afisate pe site.

 

Fara Zahar Adaugat: nu

Vegan: da

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti L-V: 09:00 - 18:00

0731.333.322 contact@hellobio.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!