Gramaj: 350
Unitate De Masura: g
Durata de livrare: 1
faina integrala de orez*, amidon de porumb*, faina de orez*, praf de copt (carbonat hidrogenat de sodiu), acidifiant: tatrat de monopotasiu, amidon de porumb*), tarate de psyllium macinate*, sirop de orez pudra*, aluat de quinoa pudra* (faina de quinoa*, faina de orez*), sare de mare. *provin din agricultura ecologica.
Mix de faina pentru pizza bio FARA GLUTEN este facut din faina de orez integrala. Macinam materiile prime in moara fara gluten pentru a evita contaminarea cu cereale care contin gluten. Prelucrarea fainurilor speciale necesita multa pricepere manuala de la morarii nostri. In plus fata de analizele ample pentru pesticide si reziduuri pentru a asigura calitatea organica, toate fainurile fara gluten sunt analizate pentru continutul de gluten intr-un laborator special echipat.
Aluatul organic pentru pizza fara gluten se comporta usor diferit la coacere decat aluatul standard de faina. Aluatul este mai umed si lipicios decat de obicei, baza de pizza ramane suculenta si pufoasa pe interior, se coace frumos si crocant pe exterior Pur si simplu adaugati ulei si apa, aluatul nu trebuie sa creasca. Cantitatea de ambalaj este suficienta pentru doua tigai cu arc sau o tava. Aluatul se pregateste in cinci pana la zece minute, timpul de coacere este de 15-20 minute.
Mod de preparare:
1. Se incalzeste cuptorul la 225*C, cel pe gaz nivelul 4,iar cel cu ventilatie la 190*C. Se goleste continutul pungii intr-un vas peste care se adauga 250ml apa calduta si 2 linguri ulei. 2. Se amesteca cu ajutorul unui mixer de mana pana se obtine un aluat care se poate prelucra usor. Aluatul este putin mai lipicios obtinandu-se un rezultat mai bun la coacere. 3. Se ia o tava cu dimensiunile de 35x30cm sau 2 forme rotunde cu diametrul de 28cm pe care se aseaza hartie de copt sau se unge cu ulei. Se ia aluatul care se intinde cu ajutorul unui sucitor pana se obtine o grosime egala. 4. Se aseaza aluatul in tava, se unge cu pireu de tomate. Dupa gust se condimenteaza si se unge cu ulei.In locul piureului se poate folosi ketchup de tomate, sos de tomate sau tomate pasate.
5. Se introduce tava pe sina de jos si se lasa la copt 15-20 minute ( in cuptorul electric preincalzit la 225*C ,in cuptorul cu gaz la nivelul 4, iar in cel cu ventilatie la 190*C )
Folositi aluat de pizza Bauckhof pentru o gustare rapida si usoara. Pregatiti aluatul si ungeti cu pasta de rosii. Acum puteti orna pizza in voie, de ex. cu ceapa, ciuperci, ardei iute, ananas, masline, broccoli, anghinare, dovlecel, ardei, spanac, capere, salam, sunca, midii, hamsii, ton ...
Scopul nostru: agricultura 100% ecologica. Bun pentru nutritie, bun pentru clima, bun pentru noi toti.
Alte note: Fara OMG, fara aroma, fara conservare sintetica, fara zahar alb, pur vegetal.
Indulcire: Zahar crud de trestie
Origine si calitate
Tara / Regiunea de origine Ingrediente principale: Diferite tari
Produs organic: da
Ponderea ingredientelor organice: 100% organic
Sigiliul de stat: Bio-Siegel, Bio-Logo UE
Adaugarea la tara a siglei UE: Agricultura UE / agricultura non-UE
Corp de control ecologic: DE-ÖKO-007
Ce standard este indeplinit: Standardul CEE 848/2018
Alte criterii de calitate si etichete: sigla fara gluten a DZG, societatea vegana
Fara Zahar Adaugat: nu
Vegan: da