Gramaj: 350
Unitate De Masura: g
faina de orez integrala*, amidon de porumb*, faina de orez*, praf de copt(carbonat hidrogenat de sodiu), acidifiant: monotartrat de potasiu, amidon de porumb, agent de ingrosare: guma de guar*, maia pudra din quinoa*( faina de quinoa*, faina de orez*, culturi starter), sare de mare, drojdie, zahar de trestie*, agent de ingrosare: xantan.
*provin din agricultura ecologica
Aluat de pizza fara gluten - amestec rapid de coacere pentru 1 tava de coacere sau 2 forme rotunde. Preparare 5 minute, timp de coacere 20 de minute.
Cu aluatul de pizza Bauckhof fara gluten poti conjura cu usurinta o tava de ceapa: 1 kg de ceapa, 100 ml crema fragiche, 100ml smantana, 1/2 lingurita de chimen macinat, 1 varf de nucsoara, 2 oua. Frangeti ceapa pana devine moale. Lasati-l sa se raceasca. Bateti ingredientele ramase impreuna si amestecati cu ceapa. Intindeti masa de aluat si coaceti la 220 ° C pentru aproximativ 20 de minute.
Folositi aluat de pizza Bauckhof pentru o gustare rapida si usoara. Pregatiti aluatul si ungeti cu piureul de rosii. Acum puteti orna pizza in voie, de ex. cu ceapa, ciuperci, ardei iute, ananas, masline, broccoli, anghinare, dovlecel, ardei, spanac, capere, salam, sunca, midii, hamsii, ton ...
Doar materiile prime fara gluten sunt macinate in moara mini Bauckhof. Toate produsele sunt verificate fara gluten in laboratorul morii dupa fabricare si ambalare si sunt inregistrate la societatea germana de celiaci cu analiza de gluten. Mini pizza Bauckhof este potrivita pentru nutritia celiaca si sprue.
Stim ca este important pentru tine ca informatiile si imaginile de pe aceasta pagina sa fie corecte si actuale, insa exista situatii in care producatorul realizeaza modificari legatee de ambalajul si specificatiile produsului fara a ne anunta in prealabil. Daca ai intrebari legate de produsele primite, nu ezita sa ne suni la unul dintre numerele de telefon afisate pe site.
Fara Zahar Adaugat: nu
Vegan: da
Scrie un review