Ceai verde Bio - Japan Kukicha Kaede

Alveus
92,00 Lei   82,80 Lei
Ceaiul Kukicha are o aroma unica intre ceaiuri, datorita partilor componente ale plantei de ceai care sunt folosite in producerea acestuia. Datorita continutului redus de cofeina, este un ceai potrivit pentru copii.
Alege tipul:
La comanda

Durata de livrare: 5-7

Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: 10-72939 Ai nevoie de ajutor? 0731.333.322
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Colectia Ceaiuri Premium - Raritati cuprinde o selectie de ceaiuri premium, RARE, alese cu grija din cele mai indepartate si deosebite plantatii de ceai din intreaga lume. Trebuie sa stii ca din aceste zone sunt recoltate anual doar cateva kilograme de ceai, fapt ce ii da colectiei o savoare deosebita.
Caracterul lor special si aromele unice au fost rafinate in timp, de-a lungul secolelor.
Selectia cuprinde variante de ceai alb, verde, negru, oolong sau Pu Erh, atent alese si de cea mai buna calitate organica.
Pentru a te bucura pe deplin de calitatile acestor ceaiuri rare, apa trebuie sa fie de cea mai buna calitate (pura, filtrata). 
Important: fiecare tip de ceai isi dezvolta pe deplin calitatile deosebite doar daca este infuzat la temperatura indicata si in timpul recomandat.

Ceai Bio - Japan Kukicha Kaede
Kukicha nu este produs numai din frunze, ci si din tulpinile arbustului de ceai Camellia Sinensis. Aceasta inseamna ca are un continut foarte scazut de cofeina, astfel va puteti bucura de el si seara. Kukicha este un ceai verde potrivit si pentru copii. Numai parti din deliciosul Gyokuro sunt folosite in Kukicha Kaede. Caracteristicile sale sunt culoarea deschisa, auriu-verzuie si aroma sa blanda, care nu conține nici un indiciu de amaraciune. Se poate reinfuza de 3-4 ori, pastrandu-si aroma placuta si gustul bland.
Principalul avantaj pe care il are ceaiul kukicha este ca, neavând practic cofeina, poate fi consumat in orice moment al zilei, chiar si dupa cină, fara a avea probleme cu somnul.

Ingrediente
100% ceai verde*, Japonia, Honshu Shizuoka.
*Produs certificat organic


Beneficii
  • Este un ceai bogat in vitamine si minerale (vitamina C, B1, B2, A, teanina, catehine, zinc, seleniu, cupru, fluor, flavonoide si aminoacizi) 
  • Are un continut ridicat de calciu: o ceasca de ceai kukicha contine de pană la 13 ori mai mult calciu decat un pahar de lapte
  • Contine de 2.5 ori mai multa vitamina C decat portocalele
  • Reduce tensiunea arteriala
  • Ajuta la digestie
  • Reduce riscul aparitiei accidentelor cerebrale, afectiuni ale miocardului, anumitor tipuri de cancer si diabet.
  • Ajuta la scaderea nivelului de colesterol
  • Ajuta la arderea grasimilor

Modalitate de preparare 
Cantitati
1 lingurita / cescuta de 40-80 ml
Timp de infuzie: 2 minute
Temperatura de infuzie: 70-80°C
Numar recomandat de infuzii: 3-4

 

Tip ceai: Plante

Aroma: Plante

Mod de pastrare: A se pastra preferabil in ambalajul original, inchis, intr-un spatiu uscat si racoros, ferit de lumina.

Produs in: Japonia

Gramaj: 25 g

Scrie un review


Suport clienti L-V (9:00-18:00)

0731.333.322 contact@hellobio.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!