Gramaj: 485
Unitate De Masura: g
Durata de livrare: 1
fulgi integrali de ovaz*, fara gluten 47%, zahar din sfecla de zahar*, amidon de porumb*, scortisoara*. *provin din agricultura ecologica.
Prajitura cu branza bio este reinterpretata pe baza unei retete scotiene vechi cu fulgi de ovaz bio in loc de aluat. Amestecarea fulgii de ovaz bio fara gluten cu unt este mult mai rapida decat framantarea unui aluat clasic. Fulgii de ovaz au, de asemenea, avantajul ca sunt certificati fara gluten. In acest mix de faina pentru prajitura cu branza FARA GLUTEN, nu numai fulgii de ovaz, ci si toate celelalte ingrediente nu contin gluten. Garantam calitatea controlata fara gluten prin analize extinse in laboratorul nostru de fabrica.
Pentru cheesecake-ul bio, pe langa amestec, sunt necesare doar quark, oua, unt si suc de lamaie. Alternativ, tortul bio (prajitura) poate fi preparata si vegan cu iaurt de soia si margarina.
Pentru tortul de branza organic folosim ovaz, care este cultivat in conditii fara gluten. Ovazul bio fara gluten nu este un soi special, ci ovazul care este pastrat fara contaminare cu materii prime care contin gluten.
General
Fara utilizarea organismelor modificate genetic sau a materiilor prime modificate genetic, fara utilizarea conservantilor si a aditivilor. Analiza reziduurilor aditivilor individuali.
Alte note: Fara OMG, fara aroma, fara coloranti sintetici, fara conservare sintetica, fara zahar alb, pur vegetal.
Indulcire: Zahar crud de trestie
Origine si calitate
Tara / Regiunea de origine Ingrediente principale: Diferite tari
Produs organic: da
Ponderea ingredientelor organice: 100% organic
Sigiliul de stat: Bio-Siegel, Bio-Logo UE
Adaugarea la tara a siglei UE: Agricultura UE / agricultura non-UE
Organismul de inspectie organica: DE-ÖKO-007
Ce standard este indeplinit: Standardul CEE 848/2018
Alte criterii de calitate si etichete: societatea vegana, ureche fara gluten a DZG
Fara Zahar Adaugat: nu
Vegan: da