Mix de faina pentru prajitura cu branza FARA GLUTEN

Bauck Hof
19,24 Lei

Greutate-: 485

Unitate De Masura: g

In stoc
Limita stoc
- +
Adauga in Cos
Cod Produs: BG-529187 Ai nevoie de ajutor? 0731.333.322
Adauga la Wishlist Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

fulgi de ovaz* integrali, fara gluten 47%, zahar de trestie integral, amidon de porumb, scortisoara*.

*provin din agricultura ecologica

Mod de preparare( cu ou si branza : 125g unt, 4 oua, 750g branza, suc de la 1/2 lamaie) sau pentru placinta vegana() 125g margarina, 750g iaurt de soia sau vanilie, suc de la 1/2 lamaie. Se topeste untul sau margarina si se amesteca cu mixul de faina.Se lasa sa stea putin dupa care se aseaza intr-o forma cu diametrul de 24cm. Se ridica conturul circa 2cm dupa care cu dosulunei linguri introdusa in apa se preseaza foarte bine aluatul in forma. Pentru umplutura se amesteca foarte bine ouale cu branza si sucul de lamaie. Se toarna umplutura in forma din aluat se egalizeaza , dupa care se introduce in cuptor circa 50-60 minute la temperatura de 200 grade Celsius.In cuptor prajitura se aseaza la partea de jos.Prajitura este coapta cand si partea de mijloc s-a ridicat.Nu se foloseste ventilatia fortata in cuptor.

Fara Zahar Adaugat: nu

Vegan: da

Scrie un review


Suport clienti L-V (9:00-18:00)

0731.333.322 contact@hellobio.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!

A fost sters din wishlist!