Gramaj: 400
Unitate De Masura: g
Durata de livrare: 1
zahar din sfecla de zahar*, faina de orez*, amidon de porumb*, amidon de tapioca*, praf de copt (agent de afanare: bicarbonat de sodiu, acidifiant: tartrat de monopotasiu, amidon de porumb*), vanilie*, sare de mare. *provin din agricultura ecologica
Mix de faina pentru prajitura bio cu fructe FARA GLUTEN este produsul nostru pentru bucataria creativa. Cu acest amestec de baza de faina de orez integrala, puteti coace o varietate de prajituri de fructe diferite. Amestecul de aluat de tort cu fructe nu contine gluten in mod natural. La moara avem grija sa nu se amestece cu ingrediente care contin gluten. Fiecare lot este, desigur, analizat si in laboratorul fara gluten pentru a asigura o calitate controlata fara gluten.
Aluatul pentru prajituri cu fructe fara gluten contine intotdeauna doua pachete intr-un singur pachet. O singura punga este suficienta pentru o tigaie cu arc, cu ambele pungi in pachet este suficienta pentru o tava intreaga. La fel ca in cazul tuturor amestecurilor de prajituri Bauckhof, acestea pot fi preparate in mod traditional cu unt si ou, precum si vegane.
In moara Bauckhof lucram cu ingrediente 100% organice. Cu produse delicioase de zi cu zi pentru intreaga familie, dorim sa ne asiguram ca cat mai mult sol poate fi cultivat ecologic. Este bun pentru mediu si bun pentru noi toti.
Preparare: 5-10 minute, timp de coacere aproximativ 25-45 de minute
Ambalaj dublu cu 2 plicuri de 200 g amestec de coacere
Acest produs este controlat fara gluten
Origine si calitate
Tara / Regiunea de origine Ingrediente principale: Diferite tari
Produs organic: da
Ponderea ingredientelor organice: 100% organic
Sigiliul de stat: Bio-Siegel, Bio-Logo UE
Adaugarea la tara a siglei UE: Agricultura UE / agricultura non-UE
Corp de control ecologic: DE-ÖKO-007
Ce standard este indeplinit: Standardul CEE 848/2018
Alte criterii de calitate si etichete: sigla fara gluten a DZG, societatea vegana
Fara Zahar Adaugat: nu
Vegan: da