Un amestec ideal si super sanatos pentru micul dejun, pentru persoanele cu intoleranta la gluten.
Fulgii de ovaz sunt testati prin metoda ELISA pentru gluten.
Ingrediente: ovaz integral* 68%, stafide*, seminte de floarea soarelui* 9%, seminte de in aurii* 4%, merisor* 3%, mere*, capsuni*.
*ingrediente din agricultura ecologica
Valori nutritionale/100g:
Energie | 1621kJ/386kcal |
Grasimi | 11.6g |
din care saturate | 1.4g |
Carbohidrati | 54.8g |
din care zaharuri | 15.0g |
Fibre | 8.0g |
Proteine | 11.6g |
Sare | <0.03g |
Produs certificat ecologic
325g
Stim ca este important pentru tine ca informatiile si imaginile de pe aceasta pagina sa fie corecte si actuale, insa exista situatii in care producatorul realizeaza modificari legate de ambalajul si specificatiile produsului fara a ne anunta in prealabil. Daca ai intrebari legat de produsele primite, nu ezita sa ne suni la unul dintre numerele de telefon afisate pe site.
Comparare
Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.
A fost adaugat la favorite!